MUĞLA / BODRUM - Gündoğan Nafiz Ilıcak İlkokulu

Haz

Erasmus projemizin etkinlikleri kapsamında Geri Dönüşüm Merkezi ziyaretimizi online gerçekleştirdik. Sınıf öğretmenleri geri dönüşüm merkezinden online bağlantı yaptı. Okulumuzda bulunan sınıf öğretmenimiz Tuğba AKÇA zoom'dan öğrencilerimizi geri dönüşüm merkeziyle buluşturdu. Öğrenciler sorularını sordular.

Haz

Kurucusu olduğumuz "Sen Yaşatırsan, Ben Yaşarım, Dünya Yaşar" Erasmus projemizin faaliyetleri kapsamında Tema Vakfı Bodrum İlçe Temsilcisi Rana ÖZTÜRK tarafından öğrencilerimize "İklim Değişikliği" konulu bir sunum yapıldı.

Videoyu izlemek için tıklayınız.

Haz

Türkiye Erozyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Tabiat Varlıklarını Koruma Vakfı veya kısaca TEMA, 11 Eylül 1992'de İstanbul'da kurulmuş çevreci bir vakıftır. Erozyonla mücadele, ağaçlandırma ve doğal varlıkların korunması ana hedefler arasındadır.

Proje faaliyetlerimiz kapsamında Tema Vakfı Bodrum İlçe Temsilcisi Rana ÖZTÜRK tarafından öğrencilerimize "İklim Değişikliği" konulu bir sunum yapılacaktır. Sunuma tüm öğrencilerimiz davetlidir. Zoom ID: 875 089 9704 Şifre: tema

7 Haziran 2021 Pazartesi saat 19.00'da görüşmek üzere.

Mrt

SEN YAŞATIRSAN, BEN YAŞARIM, DÜNYA YAŞAR K229 Projemizin slogan yarışmasında okulumuzu temsil edecek sloganı, hazırlamış olduğumuz anket ile seçtik. 17 sloganın yarıştığı ankette, en beğenilen slogan 3/C sınıfı öğrencilerimizden Burcu AYAS'ın sloganı olmuştur. Toplam 85 oyun 26'sını almayı başaran öğrencimiz Burcu'yu kutluyoruz.

Sloganımız:

Protect The Nature, Keep Your Promise (Doğayı Koruyun, Sözünüzü Tutun)

Ara

Kurucusu olduğumuz "Sen Yaşatırsan, Ben Yaşarım, Dünya Yaşar" isimli K229 Erasmus projemiz sebebiyle; 2020 yılı Erasmus+ Okul Eğitimi Okullar Arası Değişim Ortaklıkları Başlangıç Toplantısına katıldık.

Ara

Koordintörü olduğumuz "Sen Yaşatırsan, Ben Yaşarım, Dünya Yaşar" isimli Erasmus projemizin logosu seçildi.

Ara

Okulumuz okul öncesi öğretmeni Zuhal SAYGINAR, "Atıktım, Oldum" isimli eTwinning projesi ile Ulusal ve Avrupa Kalite etiketine layık görülmüştür. Kendisini tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz.

Ara

5 ülke ve 6 ortağın yer aldığı projemizin logo oylamasına katıldık. Öğrencilerimiz kendilerine verdiğimiz eTwinning kullanıcı adı ve şifreleriyle twinspace sayfasına girerek logolardan en beğendiklerine oy verdiler.

Ara

Muğla eTwinning ödül töreninde 2019-2020 Eğitim Öğretim yılında eTwinning okulu olmaya hak kazanan okulların levhaları verildi. Törende okul müdürümüz Tevfik KONYA eTwinning okulu levhasını İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Arslan KORKMAZ'dan aldı. Emeği geçen tüm öğretmenlerimizi ve bizi bu ödüle layık gören Ulusal Destek Servisi'ne teşekkür ederiz.

Ara

Kurucusu olduğumuz Heal The World isimli erasmus projemizin aralık ayı toplantısını gerçekleştirdik. İklim değişikliği temalı projemizde Yunanistan, İtalya, Letonya ve Romanya'dan ortaklarımız var. 2 yıl sürecek projemizin mart ayına kadar olan süreci hakkında konuştuk ve kararlar aldık.

Eyl

erasmusdays.eu adresinde yerimizi aldık. Ülkemizde ve tüm Avrupa ülkelerinde gerçekleştirilecek #erasmusdays etkinliklerinde yerimizi aldık.

Eyl

5 Ekim 2020, saat 21.00'de projemizin açılışı sebebiyle ortak okullarımızın ve kendi öğrencilerimizin katılacağı bir konser düzenleyeceğiz. Konserimiz Zoom üzerinden gerçekleştirilecek, projemizin sosyal medya hesaplarımndan canlı yayınlanacaktır. Konser sırasında, ortak okullarımızdan Bodrum Bilim ve Sanat Merkezi Müzik öğretmeni Adil SEVENCAN piyanoyla şarkılara hayat verecek, öğrencilerimiz de kendisine eşlik edecekler. Konserimiz; proje şarkımız olan "Heal The World" ile başlayacak, müziğin birleştirici gücüyle devam edecek. Çok heyecanlıyız, başlıyoruz.

Ağu

Erasmus+ Programı Okullar Arası Değişim Ortaklıkları (KA229) faaliyeti kapsamında 2020 yılı Teklif Çağrısı Döneminde Türkiye Ulusal Ajansı'na sunduğumuz 2020-1-TR01-KA229-094319_1 numaralı ve "SEN YAŞATIRSAN, BEN YAŞARIM, DÜNYA YAŞAR" başlıklı projemiz uygunluk kriterlerini karşılayarak toplamda 175,614 euro hibe desteği ile kabul edilmiştir. Türkiye'de kabul edilen 82 projeden biri okulumuza ait. Proje ortaklarımız;  ilçemiz kurumlarından Bodrum Bilim ve Sanat Merkezi, Letonya, Yunanistan, Romanya ve İtalya'dır.

Projenin yazılımını yapan ögretmenimiz Nihan Çınar i kutluyor , başarılarının devamını diliyoruz

Ock

Okulumuzda yürütülen Sen Yaşatırsan, Ben Yaşarım, Dünya Yaşar etwinning projesi kapsamında öğrencilerimiz kullanmadıkları tişörtlerden bez çanta yaptılar.